Nieuwe Single en Ziggodome concerten Acda en de Munnik

Acda en de Munnik - Ik zeg Niets

Thomas Acda en Paul de Munnik gaan door als Acda en de Munnik. Vanwege het grote succes van de Reünie en Ahoy concerten van dit jaar zullen Thomas en Paul ook volgend jaar een reeks concerten spelen. Op 9, 10 en 11 oktober 2025 zal het duo terugkeren in Ziggo Dome Amsterdam. Tijdens de concerten zal de legendarische band De Poema’s het voorprogramma verzorgen. De kaartverkoop is direct gestart via AEDM.nl.

Ook verscheen er een nieuwe single getiteld ‘Ik Zeg Niets’.

Paul de Munnik: “We zijn ontzettend dankbaar dat zoveel mensen naar onze liedjes willen komen luisteren. In Ahoy en straks dus ook weer in de Ziggo Dome”. Thomas Acda: “Ongelofelijk. Wie ons had gezegd dat we in een tijdsbestek van twee jaar maar liefst negen keer in de Ziggo Dome zouden optreden en vier keer in Ahoy zouden we regelrecht voor gek verklaard hebben. Absoluut heel dankbaar en vooral ook enorm veel zin om de nieuwe shows te maken en te spelen voor de mensen”.

Naast de concerten op 9, 10 en 11 oktober 2025 in de Ziggo Dome staan Acda en de Munnik ook op 7, 8, 9 en 10 november in Ahoy. Alleen voor de eerste en laatste show in Ahoy zijn nog een enkele kaarten verkrijgbaar.

 

Agenda

7 november 2024 Acda en de Munnik Ahoy, Rotterdam Laatste Kaarten
8 november 2024 Acda en de Munnik Ahoy, Rotterdam Uitverkocht
9 november 2024 Acda en de Munnik Ahoy, Rotterdam Uitverkocht
Meer optredens